Újra van N6 CSGO

több, mint 2 éve
Nice Gaming

Már kicsivel több mint egy éve jelenthettük be, hogy az akkor még n1ce-6aming néven szereplő Nice Gaming, megszerezte a CEVO-IM bajnoki címét.

Sajnos azt már ekkor tudni lehetett, hogy az a csapat – akikben nagyon sok lehetőség volt – nem marad együtt, még így sem, hogy sikerült megszerezni az első helyet. A csapat akkor tagai köztül, két játékos már nem foglalkozik CSGO-val versenyszerűen, három volt játékosunk pedig, a hazai 3 – talán - legerősebb csapatot erősíti.

“A CSGO-val kapcsolatban picit úgy érzem jobban gondban vagyok, mert habár nincsen személyesen kiemelkedő kapcsolatom szinte senkivel ezekből a jelenleg erős csapatokból, mégis valamiért a CSGO játékosokat alapvetően sokkal kritikusabban szemlélem, mint a LOL játékosokat. Többen is kérdezték tőlem, miért tudtam gyorsan LOL csapatot szerezni, és miért tart ennyi ideig a CSGO csapat felkutatása. Nos leginkább ezért…
Annyit elhatároztam, hogy a mostani ICL-t kihasználva picit jobban nyitva tartom a szemem, picit utánanézek csapatoknak játokosoknak, és lehetőség szerint fiatal csapatot keresek a Nice Gaming-nek. Ezért kezdtem el figyelni az AddicT csapatát, akiket korábban például redbeaks néven is futottak. Az ICL-es felállásuk hónapok óta megvolt már, ami hazai közegben ritka, és az ICL-en negyedik helyen zártak. Ezt követően történt náluk némi csere-bere, aminek a vége végülis egy ember cseréje lett, egy régi játékosuk tért vissza hozzájuk, igazából ez lassította némileg a döntési folyamatot, de végülis megegyeztünk.”

foglalta össze FLegby a csapat vezetője.

 

A Nice Gaming CSGO felállása tehát a következő:

Sebestyén "sebi" András (23)

Herpan "markk" Mark (16)

Reményi "remaiN" Zsolt (19)

Huszár "hussaR" Bence (20) – korábban "łynch" néven ismerhettétek meg

Szőke "Camper>#" Tamás (17)

 

Sebi a csapat irányítója a következőt nyilatkozta a Nice Gaming-be való belépéssel kapcsolatban:

“Pozitívan látom a jövőt, mert ez a felállás érte el tavaly a legnagyobb ugrást, rengeteg - akkoriban - nálunk sokkal előrébb sorolt csapatot vertünk meg, mind itthon, mind külföldön. Én úgy érzem ezzel mindenképpen elindulunk az ICL utáni völgyből, és egy folyamatosan fejlődő stabil teljesítményt fogunk nyújtani!”

 

A csapattal fejlődéséről, itt és a facebook oldalunkon is beszámolunk nektek!

#MakeitNice