SEC spotot hozott az új roster

több, mint 2 éve
Nice Gaming

Rég jelentkeztünk részletes beszámolóval, tehát most ezzel a gyors összefoglalóval szeretnénk pótolni az elmúlt pár hét eseményeit.

Először is április 22-én rendezték meg a MondoCon tavaszi döntőjét, ahol a One Piece Esports csapata ellen maradtunk alul BO5-ös szérián belül, így az N6 végső soron a 2. helyet hozhatta el magának. Ezt követően rögtön másnap, vagyis vasárnap volt a SEC nemzeti döntője, ahol sajnos betegség miatt nem tudtunk megjelenni, azonban a tegnapi nap folyamán elindultunk a SEC Last Chance Qualifierén.

A kupán 52 csapat vett részt, amiből csupán az első helyezet juthatott be a Group Stagebe. Az este folyamán találkoztunk többek közt az új Myrevenge rosterrel, illetve a szerb x25 eSports csapatával is, majd a döntőben a görög Panathinaikos AC-val küzdöttünk meg, ahol sikerült egy 2-0-ás győzelemmel bejutnunk a nemzetközi csoportkörökbe. Aki követte a meccseket láthatta, hogy két új név is megjelent csapatunknál, ezennel szeretnénk bemutatni nektek új rosterünket, amit az utóbbi időben próbálgattunk, és a tesztek úgy tűnik sikerrel jártak.

Már olvashattátok, hogy Hiponixx távozott a csapattól, az új toplanerünk pedig egy eddig még a magyar kompetitív szcénától távolálló játékos, Blice lett, aki már most csapatunk egyik erős lanerévé vált, nagyban köszönhetjük neki a SEC-en elért eredményeinket.
Bot lanen is van egy változás, Penge az utóbbi időben nem olyan fordulatszámon játszott mint azt korábban tette, így pedig közös megegyezéssel újra a jungler pozíciót fogja betölteni, amely szerepkörben a Magyar Elit Bajnokságon is megismerhettük. Funzival közösen fogják betölteni ezt a szerepkört, bőven láthatjuk majd mindkettejüket bevetésben, hiszen Funzkait az utóbbi időben is sokszor kellett helyettesíteni.
Vio mellé a továbbiakban Kukimuki fog társulni, aki amennyire fiatal, annyira tehetséges, hiszen még csak 14 éves, de már a Master divíziót is elérte EU West szerveren, amely még a hazai kompetitív szcéna legjobbjai közül is csak keveseknek sikerült.

Az új lineuppal töretlen lelkesedéssel folytatjuk a versenyszezont, mi nagyon bizakodóak vagyunk, reméljük nyomon követtek minket!

Nice Gaming League of Legends line up:

  • Top - Blice
  • Jungle - Funzkai/Penge
  • Mid: Cuhi
  • Adc - Kukimuki
  • Support - Vioreleeee

#MakeitNice