Megnyertük a SEC első kvalifikációját

több, mint 2 éve
Nice Gaming

A tegnapi nap során került megrendezésre a SEC (Délkelet-Európai Bajnokság) 5. szezonjának első nemzeti kvalifikációja, ahol LoL csapatunknak sikerült elhozni az első helyet!

Egészen elődöntőig kellett beugrókkal játszanunk, Funzkait jungleben menedzserünk, Debate, topon Hiponixxot pedig LittlePwny helyettesítette, ezzel a felállással pedig sikerült elhoznunk egy fordulót az OP csapata ellen. A negyeddöntőt a RIFT-es srácokkal játszhattuk, első meccsben még mindig az előbb említett lineuppal. A BO3-as sorozatot 1:0-val indítottuk, második meccsben már csatlakozott hozzánk Hiponixx, ahol az ellenfél habár egyenlített, de a harmadik meccsre megérkezett Funzkai is, így sikerült megnyerni 2:1-re a fordulót. Döntőben a BTM csapatával küzdöttünk meg, ahol szintén győzelmet arattunk!

Az N6 ezzel elsőként kvalifikálhatott a nemzeti playoffra a már meghívott 4 csapathoz (WiLD, THR, myR, HOP), itt a HOP -pal fogunk kezdeni. A SEC offline fordulóját június végén tartják Szófiában, ahol a nemzetközi döntő legjobb három csapata mérheti össze erejét. Reméljük, sikerül kijutnunk legalább a magyar előválogatóból!

Addig is holnap láthattok minket a Go4LoL EU West cupon, illetve még mindig folyik a kvalifikáció a Mondoconra, következő ellenfelünk szintén a HOP csapata lesz, akikkel hétfőn fogunk megküzdeni egy BO3-as mérkőzésen.