Készülünk a Mondoconra

több, mint 2 éve
Nice Gaming

Január óta van a Nice Gaming-nek LoL csapata, és a srácok ez alatt a rövid idő alatt is jelentős eredményeket tettek le az asztalra. Összesen 7 kupát tehettünk a dicsőségfalra, köztük arany, ezüst, és bronz serlegeket is. Megfordultunk már offline tornán is, ahol mikrofonvégre kapták Funzkai-t, ezt követően Debate tollából olvashattatok egy élménybeszámolót, valamit később képeket is osztotunk meg veletek, és most  ahogy látjátok újabb videós anyaggal emlékezünk meg a WiLD elleni legszebb jelenetekről.

 

Tesszük ezt azért, hogy picit pótoljuk az űrt, amíg az N6 játékosai számotokra nem látható, de fáradstágos munkával készülnek a következő hazai nagy megmérettetésre a Mondocon-ra! A csoportkörök már folyamatban vannak, a szervezők minket a 'D' csoportba osztottak be, ahol a Rift és a One Piece játékosai is szeretnének majd az utunkba állni, ugyanis a csoportból csak két csapat jut tovább a 8 csapatos playoff-ba! 

 

A hivatalos menetrend az alábbiak szerint lesz:
Csoportkörök: március 15-26.
Legjobb 8 ágrajz első kör: március 27-április 2.
Legjobb 8 ágrajz második kör: április 3-9.
Legjobb 8 ágrajz harmadik kör: április 10-17.

 

A csoportkörökből, ahogy írtuk, 8 csapat jut tovább egy alsóágas ágrajzra. Az ágrajzon győzedelmeskedő legjobb két csapat jut ki a tavaszi MondoCon-PC Guru Show League of Legends színpadára, hogy megküzdjön az RP-t, valamint 100.000 Ft-ot tartalmazó össznyereményért.

 

Hajrá N6, hajrá!