ESL PRO League csak Youtube-on

több, mint 2 éve
Nice Gaming

A YouTube bebiztosította azt a dealt, ami segíteni fog nekik abban, hogy komoly platformmá váljnak a gaming - esport - világában. Ugyanis megegyeztek az ESL-el, hogy mindkét 2017-es szezonban ők lesznek a kizárólagos angol nyelvű közvetítő platform. Az egyéb nyelveken történő közvetítések továbbra is elérhetőek lesznek különböző stream platformokon.

Az ESL PRO Series Észak-Amerika és Európa országaiból a világ 28 legjobb csapatát fogja össze, és 2017-ben elképesztően magas 2 millió amerikai dollár összdíjazást ígér. A verseny február 7-én indul, a Season 5 döntője pedig Dallasban, a Verizon Theatre-ben kerül majd megrendezésre Június 3-4-én. 

Ryan Wyatt, a gamingért felelős igazgató a Youtube-nál a következőket mondta a partnerségről:

“Nagyon boldogok vagyunk a YouTube-nál hogy a WESA-val karöltve részt vehetünk a következő ESL Pro Series szezonokban. Az ESL a legmagasabb szintű esport tartalmakat hozza létre már jó ideje. A profi Counter-Strike pedig elképesztő és egyre növekvő nézőszámokat produkál. Szeretnénk ezt a magas színvonalat megosztani a saját gaming iránt érdeklődő nézőinkkel!”

Season 6-al kezdődően, 1080p @ 60fps-el élvezhetjük majd az adást, és DVR funkciót is kapunk!

Ezen a csatornán követhetitek majd nyomon a 2017-es szezont!