Overwatch csapattal bővült az n6

több, mint 2 éve
Nice Gaming

Ahogy a korábbi bejelentésben írtam, 2017-ben egy komoly multigaming csapattá szeretném építeni az n6-ot. A League of Legends squadot követően csatlakozik hozzánk a jelenleg szabadúszókból álló hatos fogat, akik mostantól n1ce-6aming néven folytatják Overwatch pályafutásukat, reméljük sikerrel:

 

Akik jártasak a hazai OW scene történéseiben biztosan ismerik a neveket. Devva és neX már az első Mondocon-on behúzták az aranyat akkori csapatukkal. A másik hazai offline verseny a PlayIT volt, ahol Devva, AIMPOTTER és KILINHO szereztek ezüstérmet, és akkor még stati az ellenfelet erősítve egy arannyal lett gazdagabb, illetve ő még egy nemzetközi - zágrábi - ezüsttel is bővítette érem inventory-ját.

 

A csapatról így elmondható, hogy egyénileg jó játékosokból áll, akik hazai szinten már letették a névjegyüket. A cél, hogy ezt nemzetközi szinten is megtegyék az n6 színeiben! 

 

Hajrá n6, HAJRÁ!


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0