Team Vitality mez szponzora az Adidas

körülbelül 1 éve
Nice Gaming

A francia Team Vitality az első olyan esport csapat, akiknek sikerült viágszintű sportmárkával szerződést kötniük. A két napja bejelentett megállapodás értelmében az Adidas látja el a csapatot minden nemű ruházattal, cserébe a Vitality elérhetővé teszi játékosait promóciós tevékenységekhez, és egyéb Adidas-hoz köthető eseményeken is találkozhatunk a játékosokkal. A márka logója természetesen minden csapatmezen feltűnik majd ebben a szezonban, beleértve az EU LCS-ben szereplő League of Legends squadot is. 

Azt gondolhatjuk joggal, hogy egy ilyen megállapodás grandiózus jellegű - magyar viszonylatokból kiindulva - mégis Nicolas Maurer, a Team Vitality vezetője szerint:

"Nem ez a legnagyobb szponzori megállapodásunk!"

Majr pár órával a bejelentés után pontosított, hogy úgy értette, értékben nem a legnagyobb megállapodásuk...

 

A Team Vitality LoL csapatának menedzsere Fenyvesi Gábor is ott lesz a január 20-i szezon debütáláson, a sors úgy hozta, pont a Unicorns of Love, azaz Vizicsacsiék ellen kezdenek majd! Gáborral - The Minimalist - készült esport1 interjút nézzétek meg, ha némi betekintést szeretnétek kapni a kulisszák mögé, miből áll az élet az LCS-ben.