Újabb 4 év Virtus.pro-nál

körülbelül 1 éve
Nice Gaming

 A Virtus.pro újabb négy évre kötötte magához a teljes Counter-Strike: Global Offensive csapatát, azaz a felállás változatlan, Wiktor "TaZ" Wojtas, Filip "NEO" Kubski, Jarosław "pasha" Jarząbkowski, Janusz "Snax" Pogorzelski, and Paweł "byali" Bieliński.

A srácok, akik már igen régi motorosok a CSGO elitben, 2014 óta képviselik az orosz medvéket, és a mostani szerződés értelmében, mely a legnagyobb értékkel bíró az esport történelemében szervezet és játékosok között, 2020 végéig maradnak is.

Roman Dvoryankin a Virtus.pro vezetője a következőket fűzte a bejelentéshez:

"A következő négy évben, a világ legjobb csapata továbbra is a mi szervezetünket fogja képviselni, és biztos vagyok abban, hogy számos győzelemmel és egyéb értékes momentummal leszünk gazdagabbak. Köszönöm a srácok részéről a profi hozzáállást az egyeztetések során, be kell vallanom, nem volt egyszerű, de a végére egy mindkét fél számára előnyös megállapodást írtunk alá!”

A bejelentés a szerződés semmilyen egyéb részletét nem tárta a nyilvánosság elé, de el tudjuk képzelni, hogy valóban nem piti összegről beszélünk, az egy éve befektetett 100 millió dollárból biztosan maradt még a kalapban!