2016-2017 és tovább...

több, mint 2 éve
Nice Gaming

2016-ban sok év kihagyás után, újra aktív csapattal indult a n1ce-6aming! CSGO squad-unk az Esport Fest-en nagyon peches hosszabbításos mérkőzésen alulmarad a döntőben. Ezt követte, a CEVO-IM liga aranyérme , ami akkor 3.000 dollárt hozott a fiúknak! Utána viszont szétesett a csapat, és nem is építettünk a újat a helyére. Szomorú voltam, mert 2016 hátralévő része esemény nélkül telt az n6 szempontjából… Ugyanakkor szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem azoknak a játékosoknak, akik részesei voltak ennek a két sikernek:

Gáspár 'Res1st' Péter

Hidvégi 'ZEN' András

Iváncza 'kHRIS' Kristóf

Domoszlay 'kolorrr' Ádám

Birgány 'NOFEAR' Adrián

Kaposvári 'V1CE' Csaba

 

 

Most 2017-ben újabb kísérletet teszek, ezúttal komolyabb befektetéseket is, annak érdekében, hogy egy olyan magyar multigaming csapatot hozzunk létre közösen a squad menedzserekkel és a játékosokkal, ami a leendő támogatók számára megkérdőjelezhetetlenül értékkel bír. Tekinthetjük ezt, küldetésnek, aminek az alapjait, az első fél évben lerakjuk!

Ehhez, nagy szükségünk lesz rátok - a ti támogatásotokra – mint játékos közösség, legyen szó bármely játékról! A támogatás nem anyagi formában értendő, Ti, mint közösség a morális támogatást adhatjátok a játékosoknak, amivel meg lehet fordítani egy vesztes helyzetet, amivel vissza lehet jönni onnan, ahonnan még senkinek sem sikerült! Veletek sikerülni fog!

 

Most örömmel jelentem be, hogy az eddig kizárólag Counter-Strike-ban működő n6, mostantól – pontosabban hivatalosan e hét csütörtök óta – League of Legends csapattal versenyez, melynek tagjait fogadjátok szeretettel, és támogassátok őket a versenyek során:

Gerendy 'Hiponixx' Máté – top laner 

Kövér 'Funzkai' Zsolt – jungler

Szántó 'Cuhi' Tamás – mid laner 

Pete 'Penge' Bence – ad carry 

Szabó 'Vioreleeee' Richárd – support 

Polyák 'Dextray' Petra – menedzser 

Murzsa 'Debate' Norbert – menedzser 

 

A csapat a csütörtöki szerződés aláírást egy ezüstéremmel ünnepelte, reméljük, a továbbiakban ennél csak jobb helyen végeznek a fiúk!

 

Hajrá n6, HAJRÁ!

Üdv:

Győri 'FLegby' Attila


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0