Summit összes adománya

körülbelül 1 éve
Nice Gaming

A legprofibbak is tudnak hibázni, akár ez is lehetett volna a cím, ugyanis, summit a karácsonyi adásban – vélhetően nem tudatosan – de nagyot hibázott. Kitabolt a játékból, azért hogy felolvasson egy üzenetet, de eközben a rossz beállítások miatt láthatóvá vált az aktív böngésző ablaka mindenkinek.

Ebben az ablakban a twitchalerts (streamlabs) dashboard-ot látjuk, amit a legtöbb streamer használ – így summit is – a csatornán történő események – feliratkozások, adományok – nyomonkövetéséhez. Egy pillanatra – amikor a My Donations fül aktív – látható, hogy summit eddig összesen 31.003 alkalommal kapott adományt, melyek összege 208.467 dollár (60 millió forint), azaz egyenként átlagban 6.7 dollár adománnyal kínálják meg nézői.

 

Summit nagyjából 3 évvel ezelőtt kezdett streamelni twitch-en, azaz ~33 hónapja, így a havi átlag bevétele ebben az időszakban – kizárólag adományokból – 6300 dollár. Ez nyilván az átlag, kezdetben alacsonyabb és mostanra ez ennek a háromszorosa is lehet, hiszen pillanatnyilag summit a twitch 5. legmagasabb feliratkozóbázisával rendelkező streamer.

Ha szeretnéd tudni, hogy e mellé mennyi bevételt szerez a feliratkozói után, akkor olvasd el ezt a novemberi cikket. És még nem beszéltünk a szponzori pénzekről...