Wizards, Warriros, és Magic

több, mint 2 éve
Nice Gaming

A világ egyik legismertebb és egyik legsikeresebb esport szervezete a Team Liquid egy nappal a Dignitas bejelentést követően, ma 2016.szeptember.27-én túladott a cég jelentős részén egy igen komoly befolyással rendelkező érdekcsoportnak.

Olyan háttér lesz ezt követően a csapat mögött, ami eddig elképzelhetetlen volt esportban. Peter Gruber és Ted Leonsis ugyanis profi sport csapatok tulajdonosai, úgyhogy biztosan tudják mihez és mikor kell nyúlni ha versenyszerű sportról, vagy most már akár esportról is legyen szó. Gruber-nek érdekeltsége van a Golden State Warriros-nál, a Los Angeles Dodgers-nél, és a Los Angeles Football Club-nál is. Társa Leonsis pedig többségi tulajdonosa a Washington Capitals-nak, a Washington Wizards-nak, és a Washington Mystics-nek. E mellett még néhány arénát is fenntart a főváros környékén.

Ez érdekeltségi körbe tartozik egyébként sok más komoly vállalkozó mellett, Magic Johnson is, aki az NBA halhatatlanok csarnokának – Hall of Fame – is tagja.

Úgy tűnik, hogy egyre szaporodnak az (ex)NBA játékosok az esport körül, Johnson mellett ugyanis ott vannak még az Excho Fox, az NRG Esports, a Renegades és a Team VG.J tulajdonosai is.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0