Újabb NBA kötődésű esports csapat

több, mint 2 éve
Nice Gaming

A Boston Celtics játékos Jonas Jerebko megvásárolta egy héttel ez előtt 2016.08.31-én – nem publikált összegért – az LA Renegades csapatát és a csapathoz és a Counter-Strike GO-hoz köthető jogokat. A korábbi tulajdonos Christopher „Montecristo” Mykes (valamint a RIOT által bannolt Chris Badawi), nem fűzött kommentárt az eseményhez. Jerebko az üzlet részeként megkapja a Renegades ELEAGUE-hez és ESL-hez kapcsolódó jogait is. A CSGO csapat tagjai eddig ausztráliában éltek, de az új tulajdonos a csapatot és a csapat edzőjét és menedzserét is az USA-ba költözteti. A gamer ház, a michigani Rochesterben található. Így innentől már nem Los Angeles Renegades-nek hívják az együttest, hanem Detroit Renegades-nek.

Az új tulajdonostól – ellentétben a két korábbi NBA kötődéssel rendelkező esport franchise tulajtól, Rick Fox-tól és Shaquille O’Neal-től - nem idegen az esport világa, ugyanis Call of Duty-ban már van egy csapata, ami a legmagasabb szinten a Call of Duty World League Championship-ben játszik (CWL). Ezt a csapatot korábbi nevét – Ground Zero – lehagyva átbrandelik Renegades színekre.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0