ECS a liga ami részben a csapatoké

több, mint 2 éve
Nice Gaming

A FACEIT, ami a versenyszerű online játékplatformok közé üstökösként robbant be 2012-es Londoni bejegyzését követően, ma nagyjából 6 millió havi mérkőzést bonyolít online különböző játékokban, méltó ellenfél így az ESL-nek, vagy a kizárólag CSGO-ra fókuszáló ESEA-nak vagy a CEVO-nak.

A most bejelentett liga is a CSGO-ra teszi a fókuszt, és hasonlóan sok valódi sport ligához, ők is tulajdonrészt ajánlanak a csapatoknak, azaz a liga által generált bevételekből a résztvevők részesednek. Mindezt nem csak önmagukban teszik a FACEIT tulajdonosai, de sikerült megegyezniük a Twitch-csel, ami ma a legnépszerűbb stream platform világszerte, még úgy is hogy számos versenytárs jelent meg az elmúlt években, toronymagasan tartják magukat az első helyen.

Tehát a FACEIT és a Twitch ligája 3.5 millió USA dollár díjazással indul, amely díjazás részben a csapatok útiköltségeit is fedezi. A 20 csapatosra tervezett liga 10-10 Észak-Amerikai és Európai csapatot foglal majd magába. A folyamatos híreket ezen az oldalon találjátok.

A mérkőzéseket kizárólag Twitch-csen keresztül követhetjük élőben!